hoe werkt het

Voordeling agrarisch inkopen

Farmcollectief

Welkom bij FarmCollectief, een initiatief van Fons Hulsman en Johnny Hogenkamp. Als zelfstandig nutritionist maakt Fons met zijn bedrijf FarmNutritie recepturen voor tienduizenden zeugen en honderdduizenden vleesvarkens. Johnny maakt op zijn bedrijf al tientallen jaren eigen voer en wist daarmee zijn voerkosten met 20% te reduceren. Door de koppen bij elkaar te steken is FarmCollectief ontstaan.

Fons Hulsman en Johnny Hogenkamp

Voor wie?

Klanten

Iedereen kan bij ons bestellen zonder dat daartoe een betaald lidmaatschap nodig is. In de webshop zijn gelijk de producten en all-in prijzen zichtbaar en kan je de winkelmand vullen. FarmCollectief kent geen voorraden en distributie maar geeft de opdracht gelijk door aan de fabrikant. Deze handelt daarna zowel de levering als de facturering af. Er hoeft niet vooraf betaald te worden maar om scherp te kunnen blijven wordt er verwacht dat de factuur binnen twee weken voldaan wordt.

Leden

Een FarmCollectief lid is tevens klant bij FarmNutritie, het nutritionele adviesbedrijf van Fons Hulsman. FarmCollectief leden betalen contributie afhankelijk van bedrijfsgrootte aan FarmCollectief. Een lid krijgt daarbij korting op het uurtarief van FarmNutritie en krijgt alle behaalde marges op de door leden afgenomen producten binnen FarmCollectief terug.
Informeer eens bij Fons Hulsman welke voordelen dit lidmaatschap uw bedrijf biedt, hij heeft hiertoe ook de lidmaatschap formulieren.

Verkooppartners

Leveranciers die hun organisatie- en verkoopkosten willen beperken kunnen hun assortiment via FarmCollectief aanbieden. Uiteraard draait het hierbij om de juiste prijs/kwaliteit verhouding. FarmCollectief maakt vrijblijvend een account voor verkooppartners aan en vervolgens kan u eenvoudig producten in de webshop plaatsen. Op het contactformulier vindt u meer informatie en een inschrijfformulier. Maak bij resterende vragen een vrijblijvende afspraak met Johnny Hogenkamp.